over ons

mulderendevries architecten is opgericht door Remco Mulder en Marian de Vries en is sinds 2022 gevestigd in Eindhoven op Strijp-S in het Klokgebouw en op Vredeoord, direct naast het voormalige hoofdkantoor van Philips.

Beide architecten hebben ruim 20 jaar ervaring opgebouwd bij gerenommeerde bureaus. In het gezamenlijk werk combineren zij kennis en ervaring, wat leidt tot specifieke ontwerpen, die op alle niveaus zijn doordacht. Dit werk omvat het integraal ontwerp van woningen en transformaties tot stedelijke ontwerpvisies en gebiedsontwikkeling.

LinkedIn mulderendevries (m/v)*

Na hun studie aan de Technische Universiteit Eindhoven, concentreerden ze zich op een verschillend werkveld; Remco Mulder werkt – na 18 jaar ervaring bij diederendirrix architecten – als architect met name aan projecten gericht op herbestemming en verduurzaming, onder meer in samenwerking met Bureau Franken en Atelier-TR. Marian de Vries werkt als architect, stedenbouwkundige en landschapsarchitect – na 20 jaar ervaring bij Buro Lubbers [Vught] – op het raakvlak van architectuur, stedenbouw en landschap en werkt daarnaast als docent aan de TU/e faculteit Bouwkunde.

LinkedIn remco mulder (m)

LinkedIn marian de vries (v)